Trandafiri criogenați

Trandafiri criogenați, trandafiri nemuritori sau trandafiri conservați – cele mai mici prețuri la cea mai variată selecție de aranjamente florale cu trandafiri criogenați din România. Madame Florist iti oferă trandafiri criogenați în cutie, trandafiri criogenați în cupolă de sticlă și alte cadouri mici cu trandafiri criogenați în suport de sticlă pentru toate ocaziile. Oferă acum aceste cadouri cu trandafiri criogenați, trandafiri nemuritori, trandafiri conservați cu livrare rapidă oriunde în România! Comandă acum!

Cadouri mici

Cadouri mici

Descoperă o gamă diversificată de trandafiri criogenați la Madame Florist, asezați fie în suport de sticlă în formă de măr, pară, lacrimă sau trandafiri criogenați în cuburi de sticlă. Comandă acum!  

Trandafiri în cupolă 

Trandafiri în cupolă

Trandafiri criogenați în cupolă, cadouri deosebite și interesante, trandafiri criogenați care care rezistă până la 25 de ani, în cupole de sticlă! Comandă online trandafiri nemuritori în cupolă la cele mai mici prețuri. Oferă un trandafir criogenat în cupolă la fel ca în basmul Frumoasa și Bestia. Comandă acum! 

Cutii cu criogenați

Cutii cu criogenați

Cutii cu trandafiri criogenați parcă desprinse din povești la cel mai mic preț. Trandafiri nemuritori sau trandafiri conservați – cutii cu trandafiri criogenați pe care tot mai mulți clienți le apreciază. Madame Florist îți oferă cutii cu trandafiri criogenați, daca vrei să surprinzi pe cineva drag cu altfel de flori. Comandă acum! 

OFERTA CORPORATE?

Dacă dorești să comanzi o cantitate mai mare de aranjamente florale cu trandafiri criogenați, te rugăm să completezi formularul de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp cu ofertă personalizată. 

 Urmărește-ne pe rețelele sociale: