POLITICA DE LIVRARE

Produsele realizate din flori naturale se livreaza prin curier rapid, doar in Bucuresti!

Pentru produsele din categoria “Trandafiri Criogenati” livrarea se efectueaza prin firme de curierat rapid.  Aceste produse se livreaza in toata Romania.

In Bucuresti costul livrarii este de 15 Ron

La nivel national, in orasele mari din aria de acoperire a curierului, costul de livrare este de 23 Ron, fara km suplimentari.

In cazul in care locatia unde se va face livrarea se afla in afara ariei de acoperire a curierului (unde curierul percepe km suplimentari), transportul costa 23 Ron + 1 Ron/Km suplimentar TVA inclus. In cazul in care curierul va percepe costuri suplimentare, va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul total al livrarii.

TIMPI DE LIVRARE

Coletele sunt predate catre curier zilnic, de luni pana vineri, dupa cum urmeaza:

  • Comenzile efectuate pana in ora 15:00 vor fi predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 15:00 vor fi predate catre curier in ziua urmatoare.
  • Comenzile efectuate in ziua de Vineri pana in ora 15:00 vor fi predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 15:00, cat si in week-end, vor fi predate catre curier in ziua de Luni.

Comenzile cu livrare in Bucuresti vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Comenzile cu livrare la nivel national vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Desi in cele mai multe cazuri comenzile sunt livrate la timp, uneori, timpii de livrare pot varia din motive care nu tin de Madame Florist, ci strict de curier.

Politica de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna conform art.16 din OUG 34/2014:

– florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de returnare;

– produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummator;

– produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.madameflorist.ro sunteti pe deplin de acord cu Politica de Livrare.