Evenimente

Pentru a fi în concordanță cu dorințele tale, suntem pregătiți să-ți oferim aranjamente florale de nuntă și aranjamente florale pentru botez personalizate, fie că dorești să alegi aranjamente florale cu flori naturale, aranjamente florale cu flori din hârtie sau chiar trandafiri criogenați. Comanda cele mai frumoase aranjamente florale, buchete cu flori naturale, cutii deosebite cu flori și aranjamente cu trandafiri criogenați chiar acum! 

Buchete 

Oferim aranjamente florale pentru evenimente, buchete de nuntă, buchete botez, buchete mireasă, buchete nașă cu design personalizat. Cere o ofertă acum! 

Buchete atemporale

Cu migală și drag realizăm fiecare buchet atemporal. Punem toată priceperea noastră, în buchetele ce nu se ofilesc niciodată. Cere o ofertă acum!

Lumânări

Oferim o varietate de lumânări, decorate cu flori și accesorii, pentru a pune accent pe eveniment. Cere o ofertă personalizată pentru lumânări de nuntă sau lumânări de botez!

Cristelnițe

Fie că alegi varianta cu flori naturale prinse sub formă unei ghirlande sau din loc în loc, aranjamentele florale pentru cristelniță aduc un plus de gingășie. Cere o ofertă!

Mărturii

Mărturiile de nuntă sau botez sunt suveniruri oferite celor care au participat la eveniment. Se oferă atât în semn de mulțumire pentru participarea la eveniment. Cere o ofertă! 

Mese Invitați

Madame Florist iti oferă o gamă variată de aranjamente florale pentru mesele invitaților, atât pentru nuntă cât și pentru botez. Cere o ofertă personalizată!

Coronițe

Coronițele din flori sunt printre cele mai apreciate aranjamente florale. Îți oferim atât coronițe pentru copii, coronițe premianți sau chiar coroniță din flori pentru eveniment. Cere o ofertă! 

CERE OFERTĂ

Contactează Madame Florist pentru o ofertă personalizată acum!

6 + 8 =

 Urmărește-ne pe rețelele sociale: