Despre Madame Florist: Floraria online Madame Florist este un butic floral online de lux, care nu vinde doar produse romantice, ci momente pline de bucurie ce pot fi pretuite pentru o viata, precum trandafirii criogenati si aranjamente florale unicat cu astfel de trandafiri nemuritori. Fiecare floare este atent selectata pentru a da culoare unui eveniment special sau pentru a fi dovada unei povesti de iubire, pentru a insenina o zi a unei persoane dragi tie sau pentru a transmite un sentiment de apreciere.

Iti prezentam mai jos cateva dintre motivele pentru care clientii nostri aleg trandafirii criogenati:

1. Nu necesita ingrijire – va puteti bucura de frumusetea unui trandafir criogenat pentru o perioada foarte lunga de timp, fara a necesita nici un fel de ingrijire.

2. Au utilitate decorativa – un trandafir criogenat poate reprezenta cea mai bună piesă decorativă dintr-o casă sau un birou. Ce este minunat la trandafirii criogenati este că se pot utiliza în mai multe moduri diferite, fie ca că iubita sau sotia va folosi floarea pe post de vază centrală timp de câteva luni sau poate va alege, mai tarziu, să faca ceva complet diferit, cum ar fi să le afișeze undeva in camera de zi, discret.

3. Isi pastreaza aspectul nemodificat – in mod tipic, trandafirii conservați sunt cumpărați pentru aspectul lor care ramane neschimbat. Ei sunt capabili să-și mențină aspectul frumos, proaspăt pentru o viață întreagă.

4. Exprima romantismul – ca și în cazul trandafirilor proaspeți, semnificația din spatele trandafirului criogenat, variază în funcție de culoare. Daruind un trandafir criogenat, roșu sau auriu, exprimă faptul că o vei iubi veșnic. De asemenea, arată că doresti să iti păstrezi dragostea pentru ea, pentru totdeauna. Trandafirul criogenat roz simbolizează fericirea și aprecierea. Un trandafir roz poate să sublinieze că aprecierea ta pentru ea nu se va pierde niciodata.

Un trandafir criogenat alb era o dată culoarea trandafirului care reprezenta romantismul. Din moment ce trandafirul rosu a luat acea identitate, trandafirii albi au preluat un nou sens.

Un trandafir alb simbolizează puritatea sau iubirea nouă. Un trandafir alb criogenat este un cadou minunat pentru o aniversare a primului an sau pentru prima Ziua Îndrăgostiților împreună.

Comanda acum aranjamente florale cu trandafiri criogenati de la floraria online Madame Florist! Avantajele aranjamentelor  florale cu trandafiri criogenati fata de aranjamentele florale clasice:

  • Nu se ofilesc si isi pastreaza multa vreme aspectul intact;
  • Nu au nevoie de tratamente speciale de conservare;
  • Nu necesita apa pentru a-si mentine prospetimea;
  • Nu trebuie nici ingrijite, nici curatate zi de zi;
  • Preturile raman aceleasi, indiferent de sezon sau de urgenta;
  • Le avem mereu pe stoc, cu posibilitati de livrare imediata.

Pentru comenzi corporate, floraria online Madame Florist va pregateste aranjamente florale corporate atat din flori naturale cat si din trandafiri criogenati care promoveaza si accentueaza imaginea companiei dumneavoastra.

Pentru evenimente speciale (nunti/ botezuri), va putem oferi servicii de consultanta si va putem indruma astfel incat sa puteti alege cele mai potrivite aranjamente florale pentru evenimentul dumneavoastra. Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau un eveniment corporate, Madame Florist va face ca evenimentul sa fie unul memorabil, plin de culoare si frumos. Contactati Madame Florist pentru o oferta personalizata!