Cum sa alegi culoarea florilor de nunta

Atunci când organizează o nuntă, unii tineri țin cont de faptul că poate părinții plătesc destul de mult, sau de faptul că bugetul propriu nu este unul foarte mare. Însă, atunci când vine vorba despre flori, alege întotdeauna ceea ce îți place.

Cum sa alegi culoarea florilor de nunta

Atunci când organizează o nuntă, unii tineri țin cont de faptul că poate părinții plătesc destul de mult, sau de faptul că bugetul propriu nu este unul foarte mare. Însă, atunci când vine vorba despre flori, alege întotdeauna ceea ce îți place.

Eram curioasă de ceva timp despre culorile florilor, despre cum suntem atrași de anumite culori când vine vorba despre flori.  Lucrez cu flori de peste 10 ani și totuși, când mă aprovizionez cu flori, sunt atrasă de ceva roz.

Atunci cand a trebuit să aleg culorile pentru nunta mea, mi s-a părut copleșitor și nu eram sigură de ceea ce s-ar potrivi sau nu.

Ce culoare ar trebui să aleg? Se spune că dacă te căsătorești primăvara, atunci ar trebui să predomine florile albe și cele galbene, sau dacă te căsătorești spre toamnă, atunci roșu ar trebui să fie culoarea de accent pentru flori.

Este galbenul culoarea florilor pentru nunțile din primăvară?

Roșul pare întotdeauna o alegere naturală, indiferent de anotimp…

Aș arunca aceste idei pe fereastră!!

Atunci când discut cu viitorii miri, principalele lucruri pe care pun accent sunt următoarele:

Au un stil preferat, mai relaxat sau mai formal?

Își doresc ca florile să fie de sezon? Dacă da, acest lucru va dicta alegerea florilor într-un fel…

Le place varietatea de culori sau doresc să mențină o selecție specifică de culori pentru florile de nuntă?

Există anumite flori specifice pe care și le doresc neapărat?

Ce tematică are nunta sau unde va fi recepția? Asta va conduce cu ușurință spre anumite stiluri…

Rochia de mireasă a fost cumpărată? Dacă da, mi-ar plăcea să văd o fotografie…

Și da! Poți avea exact ceea ce îți doresti!

La acele întâlniri, se poate ca ținerii să fie în dezacord cu privire la ceea ce le place sau nu. Uneori, mama are idei referitor la flori. Sau poate bunica este o mare iubitoare de flori și își dorește să se implice! Credeți-mă, s-a întâmplat!

Atunci când organizează o nuntă, unii tineri țin cont de faptul că poate părinții plătesc destul de mult, sau de faptul că bugetul nu este unul foarte mare. Însă, atunci când vine vorba despre flori, alege întotdeauna ceea ce îți place! Poate că acele lalele galbene sunt preferatele tale… alege un buchet cu acele frumuseți și totul va fi perfect!

Fără să te bombardez, sunt mai multe aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba despre culoarea florilor de nunta: Nu trebuie neaparat să ai o singură culoare “all the way” pentru florile de nuntă Care sunt culorile tale preferate în general? Dacă ai ales tu rochiile domnișoarelor de onoare, ce culoare vor avea?

Cred că lucrul care trebuie ținut minte este că florile spun destul de multe despre oameni! Dacă îți place ca lucrurile să fie ordonate și organizate, este perfect! Discută cu floristul tău despre toate aceste aspecte și asigură-te că vei avea un eveniment plin de culoare!

Sau nu! 😉

Buchete nunta

Oferim aranjamente florale pentru evenimente, buchete de nunta, buchete botez, buchete mireasa, buchete nasa cu design personalizat.

Aranjamente mese

Madame Florist iti ofera o gama variata de aranjamente florale pentru mesele invitatilor, atat pentru nunta cat si pentru botez.

Lumanari de nunta

Madame Florist iti ofera o varietate de lumanari, decorate cu flori si accesorii, pentru a pune accent pe evenimentul tau.

Buchete atemporale

Buchetele atemporale si aranjamentele în culori de toamnă sunt unele dintre preferatele noastre.

Marturii

Marturiile nu sunt oferite doar in cadrul nuntilor, ci pot fi oferite si la alte evenimente, precum: petreceri de botez, de onomastica sau diverse aniversari.

Coronite cu flori

Madame Florist iti realizeaza la comanda cele mai frumoase coronite cu flori naturale.