8 Motive pentru a cumpara un trandafir criogenat

Vrei să o impresionezi cu un cadou care va dura pentru totdeauna? Nu rata aceste 8 motive pentru care ar trebui să oferi un trandafir criogenat din colecția Madame Florist. Cadoul trandafir simbolizează dragostea, recunoștința și aprecierea pentru acea persoană specială. Dacă dorești o modalitate de a-i arata cât de mult înseamnă pentru tine, atunci nu mai căuta. Citește mai departe 8 motive pentru care ar trebui să-i cumperi trandafiri criogenati.

8 Motive pentru a cumpara un trandafir criogenat

Vrei să o impresionezi cu un cadou care va dura pentru totdeauna? Nu rata aceste 8 motive pentru care ar trebui să oferi un trandafir criogenat din colecția Madame Florist. Cadoul trandafir simbolizează dragostea, recunoștința și aprecierea pentru acea persoană specială. Dacă dorești o modalitate de a-i arata cât de mult înseamnă pentru tine, atunci nu mai căuta. Citește mai departe 8 motive pentru care ar trebui să-i cumperi trandafiri criogenati.

1. Un trandafir criogenat nu necesită întreținere

După cum știm cu toții, pentru a păstra în viață un buchet proaspat de trandafiri trebuie să il udăm frecvent și să il păstram în lumină naturală. Dar, cu un trandafir criogenat vă puteți bucura de frumusețea sa, fără nici o întreținere suplimentară. În medie, trandafirii proaspeti din florarie vor dura de obicei puțin peste o săptămână. Cu toate acestea, trebuie ingrijiti. Dacă neglijezi să ai grijă de florile tale, acestea vor dura doar câteva zile. Ei bine, trandafirii criogenati nu necesită întreținere.

2. Utilizări decorative

Un trandafir criogenat poate reprezenta cea mai bună piesă decorativă dintr-o casă sau un birou. Ce este minunat la acesti trandafiri criogenati este că se pot utiliza în mai multe moduri diferite, fie ca că iubita sau sotia va folosi floarea pe post de vază centrală timp de câteva luni sau poate va allege, mai tarziu, să faca ceva complet diferit, cum ar fi să le afișeze undeva in camera de zi, discret.

3. Isi pastreaza aspectul nemodificat

 Sigur, există multe modalități de a face ca florile uscate să arate mai atrăgătoare. Dar, cu trandafirri criogenati nu va trebui să vă faceți griji că-si vor pierde aspectul inițial. În mod tipic, trandafirrii criogenati sunt cumpărați pentru aspectul lor, care ramane neschimbat. Ei sunt capabili să-și mențină aspectul frumos, proaspăt pentru o viață întreagă. Așa cum am menționat mai sus, de obicei durează doar o săptămână pentru ca florile proaspete să se degradeze si sa isi piarda aspectul. Daruieste un trandafir criogenat pentru a sublinia faptul că sentimentele tale sunt neschimbate!

4. Posibilități de cadou

Florile proaspete reprezinta un cadou minunat pentru a spune “Te iubesc” sau “Ma gandesc la tine” insa doar pentru acele sentimente “de moment”. Trandafirii criogenati tind să reflecte o semnificație mult mai profundă. Acestia reprezinta cadouri minunate pentru aniversari, zile de nastere sau alte ocazii. De fapt, fiecare an de aniversare este asociat cu culoarea proprie, astfel încât să puteți marca fiecare aniversare de an cu un trandafir criogenat pentru a se potrivi acelei ocazii. Eleganța din spatele acestor flori speciale sugerează că nu sunt un dar obișnuit. 

5. Sensul romantic

Ca și în cazul trandafirilor proaspeți, semnificația din spatele trandafirului criogenat, variază în funcție de culoare. Daruind un trandafir criogenat roșu exprimă faptul că o vei iubi veșnic. De asemenea, arată că doresti să iti păstrezi dragostea pentru ea, pentru totdeauna. Trandafirul criogenat roz simbolizează fericirea și aprecierea. Un trandafir criogenat roz poate să sublinieze că aprecierea ta pentru ea nu se va pierde niciodata. Un trandafir alb simbolizează puritatea sau iubirea nouă. Un trandafir alb criogenat este un cadou minunat pentru o aniversare a primului an sau de Valentine’s Day.

6. Rememorări frecvente ale dragostei

Florile sunt atât de încântătoare, deoarece o pot face ca chiar și in cele mai sumbre zile să se simtă mai bine. Asta pentru că ii arată unei femei că este apreciată și iubită profund. Nu există o modalitate mai bună de a-și lumina ziua decât cu un trandafir criogenat primit in dar de la tine, in semn de iubire vesnica. Poate s-o duca înapoi în timp și să-i amintească de sentimentele speciale pe care le împărtășiți voi doi.

7. Gest foarte romantic

Când îi oferi unei persoane pe care o iubesti cu adevarat un trandafir criogenat, spui că sentimentele tale sunt veșnice. Nu există gest mai romantic de atat. Nu numai păstrarea este ea însăși romantică, dar trandafirul însuși deja întruchipează dragostea adevărată. Iar, oferindu-i un trandafir criogenat depășește gesturile tale romantice standard. Aceasta arată că esti angajat și dispus să faci ceva in plus pentru a te exprima.

8. Exprimă-ți angajamentul

Florile proaspete vor muri în cele din urmă. Acum, desigur, asta nu înseamnă că nu sunt daruri minunate sau că sentimentele tale pentru ea vor muri atunci cand o vor face trandafirii proaspeti. Insa, un trandafir criogenat arată că dragostea ta nu va muri. Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relații este sentimentul de securitate și angajament. Trandafirii criogenati arată că esti serios și că o respecti pentru cine este ea. De asemenea, reprezintă o expresie a angajamentului tau de a face ca relația să funcționeze.

Dacă esti în căutare de “Wow!” trandafirii criogenati Madame Florist sunt darul perfect. Trandafirii noștri au fost conservati pentru o viață si pot dura pana la 25 de ani!

Trandafiri in cupola

Trandafiri criogenati in cupola, cadouri deosebite si interesante, trandafiri criogenati care care rezista pana la 25 de ani, in cupole de sticla!

Cutii cu criogenati

Cutii cu trandafiri criogenati pe care tot mai multi clienti le apreciază.

Titlul dvs. merge aici

Trandafiri criogenati asezati fie in suport de sticla in forma de mar, para, lacrima sau trandafiri criogenati in cuburi de sticla.